Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Old måste vara den sämsta spelaren i GAIS historia som burit kaptensbindeln.

 2. Spelar väl ingen roll om det är offside eller ej?? Det blev ju mål! En halvträff som vanligt! Aldrig några kliniska avslut som andra lag har.. vid skottlägen så kommer damskor studsandes! Patetiskt från samtliga👎👎. Ingelsten väljer westermark före Dardan å alibek på topp? Vad är det som händer med denna klubb ?

 3. ”Analytikern”………första målet var verkligen inte offside. Backen längst bort i bild släpade efter och hann inte upp.

  Det som märks tydligt är att försvarsspelet har blivit mycket sämre. Och varför måste def mittfältare vara så långt nere i banan? Tom när en back börjar driva bollen framåt så befinner sig 1 el 2 mittfältare jämte eller bakom backen. Helt onödigt!

 4. Lägg av med era Luka hyllningar!!! Han brände flera lägen mot Degerfors en bra sist mot Åtvid 2 bra skottlägen i första mot bp ett bra skottläge i andra efter reduceringen. Alla mål räknas men en sorkdödare mellan benen och en straff gör inte han till en startspelare! Var nere å tappa boll på egen planhalva ett par ggr. Det var någon som sa att i utsikten så gjorde han alla målen på egen hand! Vill inte säga att någon annan gör något speciellt men även Luka skapar ju inte ett skit på egen hand!!! Att varken BW eller ingelsten spelar Luka alibek å Dardan samtidigt är ett skämt! Vi har inte startat med bästa laget i en enda match!!! Hur fan kan Svahn återigen få starta ? Han bidrar inte med ett skit!

 5. Jag tycker det där att samlas i ring efter insläppt mål var en bra innovation. Tror alla lag skulle tjäna på att göra så.

 6. GT s ”GAIS pressade serieledarna” måste vara årets skämt ! Nykomlingarna spelade ut GAIS efter noter hade passat in bättre.
  Nåväl vi härinne som skrikit efter mer speltid för Luka visar än en gång vilka som har koll.

 7. Vårt största hopp till att hänga kvar är att Luka startar alla matcher hädanefter, samt spelar längst fram. Inte släpande, inte på kanten. Längst fram.

 8. Tragiskt, första matchen Luka får starta på rätt position så gör han två mål. Det säger allt och lite till om vårar tränare.

 9. GAIS kämpade i alla fall sista 10. Alltid något i bedrövelsen.

  Vinner Norrby eller Syrianska, är vi nere på kvalplats. Nästa helg Frej borta, en sexpoängsmatch av biblisk viktighet.

  Något som slår mig. I var och varannan match möter vi spelare som tjänstgjort i GAIS och sedan avpolletterats. Varför försöker vi inte ta tillbaka de som har en viss känsla för klubben? Jobbar GAIS på att få hem Mervan? Bobbie? Mårtensson? WdC?

 10. Tycker det är synd när spelarna också börjar prata om tur och marginaler emot. Det var klasskillnad i det öppna spelet. Varje anfall från BP startades från mittback med en tydlig idé om hur man skulle försöka såra GAIS. 8 av 11 avslut på mål från BP kommer i straffområdet. Kunde utan fint målvaktsspel blivit 5-2 eller t om mer. Matchbilden talade sitt tydliga språk och har så gjort hela året. Vinnare skapar marginaler med sig. Förlorare gnäller om marginaler emot sig.

 11. Hur svårt kan det vara att hitta ett par bra mittbackar? Allsvenskan har 16 lag som vanligtvis behöver två stycken per lag. Av dom mittbackar som spelar i Sverige borde mittback nummer 1-32 på rankingen spela i allsvenskan. Nummer 33- 64 vara tillgängliga för Superettan. Våra kan inte vara i närheten av detta.

  Varför samlas laget för ett pep-talk efter varje insläppt mål? Har dom inte rätt inställning redan från början?

 12. Ingen skandalmatch a la Varberg så jag är nöjd. Det kunde blivit värre och vi skulle lika gärna kunnat gå mållösa denna matchen. Vårt första mål var offsidemål. straffsituationen var vara ett korkat hands från bp backen. Skönt att vi förvaltade lägena åtminstone.

  För övrigt en Mycket märklig startelva. Notera att ingelsten ville ha luka på bänk och inte alls starta med honom, måste vara totalt inkompetent som vill starta med westermark som anfallare. Vi kanske hade stänkt dit en till om han startat med aliev istället för westermark.

 13. Tyvärr lika uselt som vanligt. Inga förändringar gällande kvalitet eller avslut. Samma gamla vanliga försvarsmissar med obefintliga markeringar. Felpassarna avlöser varandra och vi har ingenting som kan liknas vid kreativitet eller något att bygga vidare på. Nivån är obefintlig. Avgå allt och alla. Fem år har detta fått fortgå obehindrat. Avgå, för helvete!

  Med det sagt tar vi ytterligare ett tungt steg mot nedflyttning vilket sannolikt kommer vara förödande för oss.

 14. Dags att bänka vår kapten. Såna juniormissar kan inte accepteras. Men då blir det väl nån annan som kliver fram och gör några avgörande missar. Det finns ju en rad kandidater.
  Två mål av Luka var ju gott och väl. Han får se till att hålla sig högre upp i banan bara, tappar ju bollen på egen planhalva titt som tätt.

 15. Old suger och ingelsten är absolut inte värd att satsa på

 16. Vad är oddsen på att Luka bänkas nästa match?

 17. Tycker vi alltid kan få ha den domaren. Samma tomte som visade ut ujsaren i derbyt.

 18. Tack för i år GAIS, ni är inte värda att följa, Old patetiskt dåligt

 19. Funderar på om vi brukar träna i rödsvarta tröjor. Det är där alla passningar hamnar idag..

 20. Varför ligger vi så lågt med press och försvarsspelet vi ligger ju under. Tiden rullar på. Skitsamma med 1-3 i baken gå för 1 poäng. Våga GAIS och tro på vad ni gör.