Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Jag skulle tro att de flesta spelare som klubben vill förlänga med bara stannar om de inte har andra vettiga alternativ. Kommer inte att skriva varför eftersom det är väldigt logiskt och eftersom jag inte behöver spela allan.

 2. Analytikern//

  Och varför vet du detta? Är du spelaragent eller?

 3. Luka kommer bara stanna om han inte har några andra vettiga alternativ. kommer skriva varför när sista matchen är spelad.

 4. Andres//

  ”Lite som han ville” var väl att ta i iofs. Visst var han bra och var i sin kanske bästa form, men det är ju det enda han bevisat sen han var typ 17 bast i Malmö. Och så fantastiskt bra var han inte förra året

 5. TJ

  Man kan inte begära 90 minuter i 30 matcher av någon spelare. Av de 3 är det egentligen DD som är mest skadebenägen. Men då finns det killar som Erik eller talanger som Kano som ska kunna ersätta. Hoppas också att Ajdin får mer speltid nästa år. Innan Bosko kom var jag 100% säker att Luka ska lämna för han var så trött på GAIS. Nu vet jag faktiskt inte hur det blir

 6. BHF det är där med skadekänslighet, har alla 3 samtidigt stått distansen ut i någon match?

  Jag tror tyvärr att Luka vill ha en nytändning någon annanstans, hoppas jag har fel

 7. Byt så lite som möjligt, Aliev, Luka, Keat, Dardan lär försvinna. Ta in en bra Target, en snabb anfallare och en snabb ytter plus en innermittfältare

 8. Jag tycker också att vi verkligen har trupp som ska kunna slåss i toppen av SE. Men 11 individuellt bra spelare gör inte ett bra lag. Men om vi klarar oss kvar, behåller mittfältet och spelar ihop oss som ett lag till nästa säsong, så tror jag att vi kan ha ett lag som vi supportrar kan njuta av och andra lag frukta och respektera. Jag säger inte att vi kommer vinna alla matcher men vi kommer definitivt ha bättre spel.

  Sen en annan sak som vi alla är medvetna om och som jag tycker är åt helvete. Spelare som blir sämre hos oss! I år är det Niclas Andersén. Försäsongen på Valhalla och inledande matcher var han så jävla bra. Nu är han inget speciellt. Hans produktiva löpningar och överlappningar, hans inlägg och speluppfattning är borta. Är det fel på honom, hans medspelare eller GAIS?

 9. När Dardan kom förra året hade han någon fotbollsmässig motsvarighet till Lidnersk knäpp, han har varken innan eller efter presterat på den nivån

 10. Bengtmeister: Såg du inte Dardan när han kom förra sommaren? Han gjorde lite som han ville och var outstanding bäst i laget.

 11. Jag tror vi har kvalitéerna i truppen för att nå allsvenskan, precis som vi haft alla år i S1. Problemen sitter i bristen på kontinuitet och röd tråd osvosv.
  Sedan tycker jag också att hela truppen lyser av losermentalitet, vi har haft mängder av spelare de sista med mycket talang men antagligen för dålig skalle för att lyckas högre upp (ex Dardan). Vi behöver få in en arg jävel med lite självkänsla.
  Därför är Bobbie min drömvärvning inför nästa säsong, främst för det han hade bidragit med utanför plan.

 12. Bubba//

  Nja, han är la inte mycket bättre än superettan? Han var ju halvusel i Allsvenskan och har också varit det i superettan så förstår faktiskt inte hypen kring honom. Med en ny klubb och lite jävlar anamma hade han nog dock kunnat leverera

 13. Jag fattar inte det har med Dardan, han ar ju mycket battre an Super-ettan. Vi har ju nagra spelare som inte rt typiska Anders Svensson. Sa varfor ar det sa svart for Dardan att bli en I gruppen?

  Han kunde bli en nyckelspelare, men gar omkring och tjurar.

  Vad ar bakom det beteendet?

  Nu far vi gora som Sverige gjorde, 8 – 0!

 14. Jag hoppas vi inte förlänger med en av målvakterna, en försvarare, två mittfältare och två anfallare.

  Ersätt dessa med två spetsspelare. En mittfältare och en anfallare (Edin ej medräknad då han redan är klar).

  En sån här låg omsättning låter som en utopi jämfört med tidigare år, men man kan alltid hoppas.

 15. Hamidovic(?) kommer väl in 2018. (Om vi inte åker ur…)

  Keat är garanterat borta om det inte finns nån sjuk klausul. Även om han fixade två poäng med ett jätteskott mot värnamo(?)

  Dardan likaså ut.

  Luka skall väl vinna skytteligan med nån konkurrent så han försvinner väl med.

  Aliev är ju bara på lån så han är borta.

 16. Det är knte några Premier League-egenskaper jag tänker på, men:

  Tycker DBN har mycket av det vi saknat under tid. Väldigt bolltrygg, hygglig passningsspelare.
  Lite långsam men omAriel var en Superettan-Ronaldo skulle jag vilja säga att DBN är en Superettan-Xavi :)

  Erik har ganska kassa fötter, bättre än Ekunde iofs. Tycker dock han är en bra ruppspelare som är väldigt allround. Oerhört löpststark och kan användas på många positioner. Gillar hans inställning. Ung och utvecklingsbar.

  Qviding = August.
  Överraskat på mig. Hade ingen koml på honom öht, Kanske kan han bli en stabil ytterback för oss, ser lite Kenneth i honom. Även han är löpstark och ser inte ut att fundera så mycket utan gör sitt jobb.

  Namnen jag droppade nedan är delvis med tanke på att vi inte kan kasta ut alla varje vinter och börja om. Subjektivt, javisst.

 17. Zeke > varför dbn och Erik W? Med Qviding antar jag du menar August? Varför?

 18. Jag vill i princip ha kvar de flesta 2018. Inte så många av dem som inte platsar i medelmåttig superettan-trupp. Dan Keat borde dock sitta löst. Dardan Rexhepi om han inte återfår sitt intresse för fotboll lika så.

 19. Revanschlust och bra träningsvecka är två väldigt kraftfulla indikatorer på en förestående förlust. Får vi en inför-intervju där det också ställs fast att det är ”bra energi” i gruppen så… vet vi vad som väntar.

  För att skifta fokus då: vilka i nuvarande trupp vill ni se i den finaste av grönsvartrandiga tröjor 2018?

 20. Hade la tänkt mig det, Fritz.
  Har inte blivit kickad på gollorna på ett tag nu, änna dags igen så man inte glömmer hur det känns.

 21. Zeke

  Och att laget gör allt för att undvika sin normala nivå/standard

 22. Men Ingo! Vill du att vi ska stanna och hämta upp dig i regnhôlet, så gör vi givetvis det…annars så kör vi bara förbi.

 23. Så länge som det inte sett bra ut på träningarna under veckan känns det som vi har en bra chans mot Åtvid.

 24. Limpan:

  Sitter och smakar på de orden, ”Norrby hemma kommer troligtvis bli den största rysaren på flera säsonger”, du har helt rätt men det var inte det här man satt och fantiserade om i januari…