Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Adam,

  Jag kan tänka mig att i de avtal som skrivits för de lånade spelarna innefattar en viss mängd speltid. Någonstans i något sammanhang har beslut tagits gällande att vi behöver förstärkning på givna positioner. Att det förefaller vara verkningslöst är dock en helt annan femma. Varför Luka inte ingår i det ordinarie lagbygget är som sagt en gåta. Ett av många beslut som jag verkligen inte förstår utan dessvärre tvingas spekulera över.

 2. BHF, det finns ett kvalificerat och mycket meriterat alternativ som ryms inom samma budget som andra namn som diskuterats. Men det krävs ballar för att satsa på det namnet. Tyvärr verkar dessa lysa med sin frånvaro. Trist.

  Men det viktigaste är att någon helt utan koppling till nuvarande trupp och sportslig ledning kan komma in och se nyktert på situationen. BW velade alldeles för mycket och PI vågar inte bryta invanda mönster. Därför kommer vi fortsätta suga tills någon helt ny tar över. Måtte detta ske snart.

 3. Analytikern säger sig spelat i allsvenskan! L O L. L O L
  Blir man sån när man suttis förlänge på parkbänken? Men kul är han…

 4. Kosovisu!

  Men han startar ju med två lånespelare, AIK och Moskva, de kan ju lämna när som helst.

  Luka:s petning började redan förra året efter Ängleholm, där gjorde hans sitt10:e och sista tävlingsmål fram tills BP. BW började sin bänkning av Luka, redan där och man såg att Luka inte ingick i hans planer, han trodde mer på Dardan och Aliev. BW blev överlycklig när båda skrev på för Gais.

  Tyvärr går Ingelsten i samma fotspår.

  Man ska aldrig ta en 2:andra som 1:a tränare, för det blir ju inga ändringar i något, att TA inte fattar det

 5. Adam,

  Jag får det heller inte att gå ihop. Det enda vettiga svaret som jag kan tänka mig är att Luka mer eller mindre är färdig för att lämna och att Ingelsten därmed väljer att sätta andra spelare på planen. Detta ter sig ”logiskt” eftersom det finns individer i laget som minst sagt behöver bli varma i kläderna och att det skulle orsaka mer skada än nytta gällande att fylla det hål som uppstår när Luka försvinner. Osannolikt men samtidigt inte.

 6. Jarmo jag håller med. Jag önskar att någon från GG kunde bekräfta då det jag skrev. Men faktumet återstår och det är att jag hade fel.

  Dock skrev jag nu att jag bara tror att det blir Bosko. Vem annars liksom? Finns inga andra vettiga alternativ kvar med tanke på vår ekonomi och vår dragningskraft.

 7. Efter tränarbytet plockade Gefle tre poäng och börjar snart ihop med Frej jaga oss för den negativa kvalplatsen, styrelsen sitter still i båten , känns tryggt säker förlust på söndag väntas

 8. Är det någon som kan försöka förstå hur Ingelsten tänker, när han har Luka som femte forward i laget? Luka var aldrig tänkt som startspelare i lördags, utan blev inbytt på grund av Dardan:s skada. Sedan undrar jag också hur Ingelsten starta med Dardan fast han har varit bort/sjuk i två veckor, en spelare tappar väl mycket kraft och energi av sjukdomar?

  Skulle var kul och höra vettiga svar och inte svar a la Kitan. för han har ju inte alla hästar i stallet.

  Läste en kommentar på BP:s forum, där en support skriver följande ” Gais var effektiva i anfallet, men samtidigt läckte som ett soll i försvaret”

  Och det kan jag hålla med om, värre träben än Old och Calle kan man inte hitta i SE

 9. BHF, din kredd som leverantör av information från insidan fick sig en rejäl törn senast (Astvald-gate) så vi sitter nog i båten tills något blir officiellt.

 10. Varför har jag en känsla att Bosko blir vår nya tränare…….

 11. Vi behöver ha in bollskicklighet och fart, en spelare som kan kontra, och direkt straffar motståndarna när de ligger för högt. Nu kan motståndarna trycka på med 10 man utan risk.

 12. Ove>> var det du som ville att westermark skulle starta som forward? Det är väl något du skulle kunna göra vid din misslyckade tid?

 13. Såg att jag var lite slarvig när jag skrev. Glömde referera till BHF. Nyheter på gång syftade alltså till BHFs kommentar om att luka aldrig kommer förlänga.

  Ove, vad har du fått för nya arbetsuppgifter? Känns som du är mer aktiv här efter du fick kicken.

 14. Analytikern>> Var är den nyheten. Eller snackar du bara skit som vanligt?

 15. Den tidiga känslan av att i år är en misärsäsong då vi kommer att åka ur, ökar snarare än minskar allt eftersom matcherna avverkas.

 16. Hans Gren gör det som Hans Gren tycker allra bäst om och snutar runt igen. Arbete med boll var väl aldrig riktigt hans paradgren

 17. Luka är lagets naturliga målskytt! Han borde spela, jämt!

  Dardan? Nja, hög högsta nivå och otroligt låg lägstanivå. Lägsta nivån är alldeles för ofta. Finns ju en anledning till att MFF, BP och Häcken gjorde sig av med honom.

 18. Nä, ser det ut som det gjort hittills lär inte Luka vara kvar nästa säsong. Finns ju ingen anledning för honom.
  Lite tombolavarning på laguttagning, spelares placering och spelsystem i år.

  Kommer det däremot en riktig tränare som förstår att använda vår bäste målskytt så kanske saker hamnar i ett annat läge. Vem vet..

  Nyheter på ingång?

 19. En gång snut, alltid snut….

 20. Lite skojigt att se GAIS interna poängliga:
  4 p. Dardan (2+1)
  3 p. Luka (2+1)

  Falsk matematik, som Peps sjunger.