Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Det är lugnt gubbos! Bara att hålla käft och glana lite på tabellen änna! Blir riktigt gödigt att piska er till sensommaren. Hoppas dock ni håller er kvar S1 😉

 2. En ny tränare under uppehållet kommer inte att uträtta några stordåd. Men min förhoppning är att denne åtminstone förmår att se vilka spelare som skall starta. Sen hade det varit ytterligare ett plus om spelarna placeras på rätt position. Sen får man hoppas att det räcker för att hänga kvar.

  Kontinuitet? Jag säger som i vintras. Försök att förlänga med Luka. Vem fan skall annars göra målen liksom?

  Vi har en handfull spelare kontrakterade för nästa år. Det lutar alltså åt en minst lika stor omsättning som vanligt. Kanske dags att göra nåt åt detta snart. Försök förlänga med dom 5 mest tongivande åtminstone.

  Jaså, hybris hos dom små örgryte is ff-arna inför matchen. Måste vara jobbigt för dom nu.

 3. Gårdagens mittbackspar är som gjorda för en svunnen tid. En tid då inspelen skulle slås på höjd till en stor, stark forward. Vilka av våra motståndare spelar på det sättet idag? Knappast någon. Bollar efter marken och våra osmidiga jättar är helt förvirrade. Hög tid att spela in Janevski och Leksell. Två av våra killar som kan röra sig och även få adress på uppspel. Dags att säga tack till Calle och far åt helvete till Old.

 4. Ibland får jag för mig att vi är sämst i serien tills dess att ujs kommer och motbevisar mig. Haha, snacka om våldtäkt!

 5. Vidrigt njutbart att det vidriga ujsif ff rasar sönder och samman.
  Karma.

 6. Det gör så ont att förlora… men den smärtan förstärker glädjen när man väl vinner. Det riktigt jobbiga är väl att om ens lag förlorar tillräckligt ofta så tynar laget ihop och försvinner.

 7. Okej match igår men make till felpassningar inom laget är värre än på länge. Sen har vi även två otroligt långsamma mittbackar som inte hinner med de unga i BP. Därav alla idiottacklingar utanför straffområdet som resulterar i farliga fasta situationer för BP.

  Ajdin såg lovande ut och Luka fick äntligen göra två mål. Den sistnämnde såg helt okej ut spelmässigt också och bör starta framöver.

 8. Ingen säger att vi var utspelade. Däremot är alla tekniska misstag avgörande. Varför vet jag inte, kass självförtroende kanske, men det har dom ju haft länge så det borde dom snart ha lärt sig att hantera.

 9. Tycker här snackas en massa skit, matchen igår var ett (litet) steg framåt, vi var ju inte så långt ifrån en pinne och var inte utspelade som vissa vill gälla. Har precis kollat Dalkurd mot HIF, här kan man prata om utspelning….

 10. För många och stora misstag igår som vanligt, ”för många tekniska fel” som handbollsBengan skulle sagt. Agerandet innan frisparken som BP hängde, Olds vansinnesinitiativ som ledde tlll 3-1 + många fler mycket dåligt utförda prestationer.

  När vi väl får bollen finns det i stort sett ingen som vet vad de skall göra. Så ser det ut i matchtempo i alla fall, på träning antar jag att de klarar detta. Pinsamt är det oavsett.

 11. Rätt man på rätt plats verkar vara svårt, åtminstone om man är tränare i GAIS.

 12. Det är svårt att vinna matcher när ansvarig tränare minskar segerchanserna innan matchen ens har börjat. Ta ut bästa laget eller gå ut med information om varför vår bäste målskytt sidsteppas till förmån för inlånade medelmåttor och diverse mittfältare!

 13. Våra gubbar hade ju inte släppt topp 5 målet för några omgångar sedan. Tvärtom t.o.m.

  Undrar hur man ser på det nu?

  Förlora mot BP, som är ett betydligt bättre lag än GAIS, hade inte varit hela världen men då måste man slå Åtvidaberg, syrianska, frej och liknande lag. Inte ens det gör vi…

  Just nu negativ kvalplats. Känns sådär kul…

 14. Hoppas öis bara kör över norrby idag, då ligger vi 9 poäng före er, så gött o rycka ifrån er vidriga förening. Div1 Här kommer Grönsvart, önskar ert lag all olycka i världen. piss

 15. Gott o se alla gais.nu neggare växlar från styrelsen, PI till enskilda spelares prestationer :)
  Idag var ett fall framåt i och med att vår forward gjorde mål och dom visade rätt bra inställning matchen igenom.
  Sen tänker jag GAIS mot BP, visa lite stolthet, (BP är som VF…..) men vi gjorde det mycket bättre idag !
  Frej kommer smaka på GAIS och nu vänder det. På riktigt.
  Stötta gubbarna nu så kommer resultaten.

 16. Köpt en motorbåt.
  Ska meta abborrar restemnab året.
  Staten & kapitalet sitter inte i min grönsvarta båt något mer 2017!
  Nu vill jag fan ha röda stay ups på min uppblåsbara barbara.
  Magsjuk som fan också.

  COYG! = Cirkus, Odugliga, Yrsel, Getost!

 17. Luka skulle ha startat på bänken idag och Dardan i startelvan.

  Och Kitan håll tyst din fattiglapp.

 18. Ok….nu har jag sett videon och kan erkänna att jag inte blir klokare. Jag hade fel….ingen tog klivet upp

 19. BHF > deras högerback syns på bild och han tog aldrig löpning upp, utan hela vägen ner mot egen kortsida. Det var mittbacken som la en fälla och vid det läget hade passningen inte slagits. Du ser på bild millisekunden innan ajdin fick kontakt med bollen och hur alla står.

  Tack för bilderna allians 87.

 20. Alibek får gärna utvecklas till en bra forward men hittills tycker jag mest han springer får frisparkar emot sig. Kul att vi släppte fram en junior i alla fall. Emin Grozdanic är väl fortfarande bara 17 år.

  Lögn, förbannad lögn och statistik är i alla fall alltid kul.

  Dardan10 matcher) 21 skott ,11 på mål
  Luka (6 matcher + 6 inbytt) 20 skott, 11 på mål
  Alibek (6 matcher + 5 inbytt) 5 skott 0 på mål

 21. Va fan har Alibek gjort för att få mer chanser då? Komplett värdelös. Lånar man från CSKA Moskva och AIK borde det vara startspelare som spetsar truppen och levererar, vi har lånat 2 gubbar som vi hade klarat oss utan, vi hade inte haft mindre poäng utan dom det är ett som är säkert. Dyra troligtvis dessutom, kör på kontrakterade spelare året ut.

 22. Analytikern…….jag menar deras högerback. I passningsögonblicket så tog han ett steg upp dock ngn hundradel av sekunden försent. Jag är ganska säker på det. Finns det inga rörliga bilder?