Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Underbart att Bosse Falk väljer att lyfta fram Lenna Kreivi i sin intervju i GT.

 2. Peo, visst kan det tyckas som såväl historielöst och respektlöst men jag håller med i Riskzans analys.
  Dessutom: har någon tagit på sig att faktiskt informera GG om detta det vill säga att Bosse fyller år? Hade det trängt fram hade det inte varit något problem att författa ett kortare eller längre epos.

 3. Problemet hela året känns som att man iställlet för att utgå från spelarnas styrkor och utforma spelet från det så försöker man forma om spelarna. Att med årets anfallare lyckas stå på 21 mål efter 26 matcher är en bedrift om än en tragisk sådan.

 4. Kan tyckas…
  Men så länge allt arbete på .se sker på idéel basis tycker jag inte man kan ställa sådana krav öht…
  Då är ansvaret ditt lika mycket som någon annans.

 5. Bedrövligt, för jävligt faktiskt, .att .se inte nämner ikonen på hans 75’e fylle-dag! Mycket möjligt att klubben gjort något mer personligt, men att läsa en faktiskt värdig artikel i GT först känns oerhört respekt – historielöst

 6. Brist på sjukdomsinsikt.
  Krångel.
  Vi skall utveckla vårt spel, våga hålla i bollen, vi skall våga dutta mellan backar och målvakt när vi får hög press på oss…det klarar Barca.

 7. Fritz:
  jag har aldrig gillat när bussjäveln skall svänga av/ta omvägar för att hämta upp eller släppa av exilmuppar så för er skull är det bästa om ni kan ta av vid avfart 86 (Annelundsmotet) så står jag där vi rödljuset kl 11.10. Sen är det rätt upp på motorvägen igen.

  Kan det funka?

 8. Ingo! Anmäl dig och verifiera vilken lämplig på/avfart som vi ska plocka upp dig på.
  ”GK on the road to nowhere Tour 2017”

 9. Fritz:
  som peis så korrekt anger så finns det så jävla mycket att klaga på att man måste börja långt innan avspark. Därför så tänkte jag lida med ner till Åtvid men behöver bli upplockad i regnhôlet.

  Plan: jag anmäler via anmälningssidan och du verifierar att ni stannar till och släpper in mig på den realistiska av bussar.

 10. Tror mytomanin kröp in på gais.nu runt 2001 nånstans faktiskt. Ytterligare en analys i Ljung-klass.

 11. De flesta domarjävlar som dömer i superettan är av GAIS-klass, dvs rätt värdelösa, och det finns så mycket att klaga på att man likaväl kan börja innan match så man hinner med allt.

  Jag skulle nog dessutom sträcka mig så långt att ranka Per Melin som ”Lord of the idiots” om någon skulle fråga mig.

  Har Maqedonki gjort något kraftfullt och rättrådigt ingripande från sidan på sistone eller har han somnat in igen?

 12. Det är bara på .nu man hör de mest häpnadsväckande påståendena och konstateranden. Allt ifrån att kunna se hur dålig trupp vi har till att förstå hur duktig Bosko är på enbart en halvtimmes tittande på en träning. Dessutom har vi ju typen av personer härinne som gnäller på domaren redan innan matchen ens börjat. Man kan ju nästan tro vissa härinne är Bosko själv, som säger sig aldrig skylla på domare innan Melin matchen men när man tydligt ändå hör honom ekandes i TVns högtalare skriker på domaren en borta match såpass att tillochmed kommentatorerna tystnade en stund. Skämmer ut klubben och gör oss osams med domarkåren. Ja mytomanin har väl krupit sig in hit till .nu med. Det måste vara ”boskoeffekten”.