Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Peis, med tanke på magen och veckans nervositet – mindre och mindre. Kör du ett litet typsnitt?

  Som någon nämnde så tycker jag vi kan ge en styrelseplats till ”Den riktige Tom”. En ja-sägare som bara kan sitta och hålla med.

  Johan, skaffade du dig den överblicken på 35 min? Det är ju i klass med P-O Ljungs motståndaranalyser.

 2. ”kaiser”

  Jag kan gå i god för att Johan var där.

  /Tom

 3. Nja, tolkningsfråga. 2011 var vi bra.
  Sedan 2012 har vi varit kass.
  Man kan säkert argumentera för alla tolkningsmöjligheter… 😀

  Vad har du för storlek Strangiato? 🤣

 4. Avstånd: Mjölby–Åtvidaberg 53 km!
  Domare på söndag är en David Almgren från Mjölby!
  Tror inte att David vill se den ”anrika” föreningen Åtvidaberg förpassas längre ner i seriesystemet!
  Hur ända in i helvete kan svff utse en domare, som bor 5 jävla mil från Åtvidaberg? I en såpass viktig match som den på söndag är för båda lagen.

 5. M – ha ha det var det jag sa till min polare , fast det var nog inte så men det kändes lite så.

 6. Alltså till slut måste ju Mehic ge bort mål, annars tar ju aldrig träningen slut.

 7. Det är bra att vi äntligen har en tränare som förstår allvaret. Men när ska spelarna fatta? Läste om Mehic på .se. Det låter som om det är publiken som ska göra jobbet. Detta ska väl laget fixa även om det är inför tomma läktare.

 8. BHF / BDY håller med, försvaret såg bra ut och även spelet i sig, men precis som på matcherna väldigt svårt att komma till farligt avslut och främst skott på mål och skott i mål. Istället för fake news som är så populärt talar jag om vad jag såg, helt osminkat. Vill bara dra ner förhoppningar inför matchen. Det som är positivt är att tränarna och främst Bosko är helt medvetna om situationen och arbetar stenhårt.

 9. Själv blir man ju glad om någon gör mål på träning även om det är en bjudning av Damir till Dardan. Det kanske är ett matchmoment man bör träna på i spelfixningstider? Grönsvart oavsett!

 10. Kaiser lägg av, stod exakt vid backen upp mot spåret / slingan ihop med en kompis som är från Balkan och vän med Bosko sedan deras tid i vardar. om du var där borde du veta att det jag skrev stämmer inklusive hur vinnande målet såg ut, vem som gjorde det osv , även Bosko utbrott på spelarna när han sa till dom på skarpen så det ekade i Ruddalen, varför skulle jag hitta på allt detta i detalj ps var där mellan 11.20-11.55

 11. Jag stod också på Snikens kulle. Konstigt att jag inte såg dig Johan?

 12. ”Johan”

  Tog en sväng upp jag också och kunde konstatera samma. Håller med broder.

 13. Johan

  Du kunde inte gett oss bättre nyheter! Varje gång vi hör att det ser bra ut på träningarna så förlorar vi matchen. Tack och lov ser det inte bra ut på träningen så vi har halva inne mot Åtvid!!!

 14. Efter att ha sett dagens träning på ruddalen och snikens kulle kan jag konstatera att det ser INTE bra ut på träningen, 30 min och inte närheten att göra mål, massa skott mot mål men ingen som träffar målet, till slut blev det sista målet vinner och en trött mehic passade motståndaren Dardan som kunde avgöra för lag gul, men oj vad dålig Och loj Dardan är, bäst var webe Anton och Bosko som fick höja rösten flertalet gånger, tyvärr blir det tufft mot Åtvid va så säkra

 15. peis:

  Huvet pa spiken, sa javligt klantiga GAIS har varit I sa manga at helt nastan Nobel-pris I klantarse-styrelse. Kanske en sida I gamla MAD, med Alfred E. Neuman. som styrelse- ordforandere..kan det bli samra an det?

 16. Tack igen Peis. You are saving my days :)
  Jag köper ett ex direkt.

 17. Slår vi inte åtvid norrby och varberg så har vi knappast ens i superettan att göra.
  Det är faktiskt så enkelt.

  Vi kan ha tusen ursäkter och hävda stil klass och tradition men serien ljuger sällan och i år har vi varit lika usla som de flesta år sedan 2012. Sedan kan det bero på bristande kontinuitet osv men usla är vi uppenbarligen.

  Kanske skall göra en tröja
  ”Useless since 2012”.

  Kan bli en storsäljare.

 18. Ser ingen möjlighet att vinna mot åff. Vi är genomrötna borta och har domarna (alla fyra) emot oss.

 19. Nu gäller det att kunna spela utan negativ press innanför pannbenet. Det finns fler livlinor. Ett stabilt 0-1 är väl ändå realistiskt?

 20. Mjällby vann gångna helgen. Dom har inte Gårda-Kwame men en annan Kwame och så har dom Jesper Johansson i målet. Ville bara få ur mig detta.

  Sen går jag och funderar på om det finns någonting som talar för GAIS till helgen och om i så fall detta är något bra.

  Desperation.

 21. Skulle det inte vara en månatlig utlottning för oss som satsat i GAISvallen? Undrar om jag vann i augusti.

 22. På konstgräsprojektet Gisvallen är det alltså en person som har lagt 30 000 spänn för att kunna kunna skriva sitt namn på planen med hjälpt av köpta pluppar. Helt otroligt.