Realistnegg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 331 reaktion på “Realistnegg

 1. Jag tycker det är helt fel av Bosko att spela Rexhepi, han är ju fullständigt under isen.
  Jag tror han kan ersättas av vem f-n som helst, sämre kan det inte bli.
  Det är i och för sig väldigt tråkigt att han hamnat i denna svacka, men som det nu är så är han mer till onytta än nytta.
  Sen håller jag Alibek före Luka också, Alibek kan ju ta för sig på ett helt annat sätt än Luka.
  Hoppas alltså på dessa förändringar till nästa match.

 2. Tror faktisk att baguetten är ganska nöjd också, det räcker för mig…

 3. Som ett annat lag utan Dusan på plan. Hoppas det inte är någon fara på taket.

  Vem i Syrianska var GAIS-Tifo arga på och varför?

 4. Äntligen marginalerna på vår sida.
  Godkänd match, var lite oroad efter första 10 men sedan tog vi ju över taktpinnen.
  Vi måste dock bli bättre på att förvalta målchanser och att stänga matcher.
  Det är fan inte okej att bjuda in motståndarna i 70:e minuten när man leder med två mål hemma. Vi var trots allt bara ett stolpskott från delad poäng vilket inte känns så tryggt. Men 3 poäng var det som räknades idag.
  Minus till domaren och Dardan. Den sistnämnda tycker jag känns omotiverad och uppgiven! på 90+ vaskade han endast fram en bra satt/bakåt passning till Luka, det är inte godkänt!
  Blir tufft på Olympia utanbåde Dusan & Wede!

 5. Jag har noterat att den sjungs efter vågen, när spelarna är på väg in i tunneln. Att ni inte märker skillnaden på hur den används nu i förhållande till under 00-talet förvånar mig. Förstod inte ens att detta var så känsligt, ibland förändras saker o ting. Men kom inte och försök få det att låta som om det är som förr. Då ljuger ni. Jag hade förväntat mig ett ”deal with it”.

 6. Go seger både poängmässigt men även för moralen inom laget och för fortsättningen. Underbart att Sveriges mäktigaste politiker är gaisare och på tv nu Jan Eliasson. Kanske han kan fixa lite goa sponsringar till GAIS

 7. 1800 i klacken det är helt ok. Vi sjöng fram denna segern idag kändes det som. Dusan, vilken spelare ändå!

  Kul att se så många med wow-armband. GAIS går före allt!

 8. Wildie, jag tvivlar på att du står på läktaren över huvud taget. I så fall hade du vetat att den fortfarande sjungs efter varje match. Men då har väl tv-sändningen redan slutat. Konservativa soff-gaisare.

 9. Faaan va vi va värda detta !
  Skönaste känslan på länge!
  Älska GAIS!

 10. Wildie, vad menad med efter matchen låt?
  ”Vi älskar vårat GAIS” sjungs väl fortfarande efter varje match, bara att den sjungs efter ”en gång på östra ståplats”?

 11. Kalla mig konservativ surgubbe, men jag gillar inte att vi bytt ”efter matchen-låt”. Det svider i mitt konservativa GAIS-hjärta.

  Men det kommer en massa ungdomar och står i klacken i några år för att sen sluta gå på GAIS, det märker vi som står där varje säsong :) (som ett livshjul). Jag får la vänja mig vid att de som står där nu får bestämma vad som sjungs. Svårt dock… :)

 12. Idiot till domare. Samma flane som dömde matchen mot ujs. Nivån är så skrämmande låg att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Det finns inga ursäkter för det andra gula kortet, utöver ren och skär inkompetens.

  Vi borde förövrigt ha punkterat matchen långt tidigare. Men alla målchanser som vi hade, borde det MINST ha varit ett mål till. Helst två.

 13. Sagt att alibek är bättre än Luka hela tiden!!!! Vad säger ni Luka lovers!

 14. Jobbigt om vi vinner, då kommer folk vilja köra i vitt ställ alla matcher…

 15. Har sett många som hoppas att det ”ska vända” precis som om det bara handlat om att vi haft marginalerna mot oss. Det kommer inte att ”vända” utan att arbetssättet förändras.

  Läste ett två år gammalt nummer av Offside häromdagen. Där pekade både Felix Magath och Janne Andersson ut den främsta framgångsfaktorn: mer träning. För att bli bättre måste man träna mer helt enkelt. I JA:s fall handlade det också om att träna rätt. Inför guldsäsongen 2015 slopade man vissa övningar som man tidigare kört på rutin. Kvadraten byttes ut mot riktiga spelövningar till exempel.

  I samma nummer besökte man också Pontus Jansson och Filip Helander i Italien. När de tillfrågades om största skillnaden mellan att spela för MFF kontra Serie A-klubbar blev svaret: träningsmängden, speciellt löpning och taktik.

  Jag är så övertygad om att det finns mycket att vinna på mer träning att jag utan att blinka signar upp mig för stöttning till nya träningsplanen på GG :-)

 16. Det enda man kan vara säker på är att domaren sannolikt avgör matchen. Det brukar de göra….

 17. Visst är det samma domare som fullständigt förstörde matchen mot ujs?

 18. Idag vänder det. Nu väntar år av framgång och glädje för alla gaisare.
  😲

 19. Som jag skrev tidigare hade jag grymt svårt med rött och grönt men då var ställen identiska. Det var också stor negativ skillnad om det var sol.

  Klart att man inte byter i onödan men jag hoppas inte GAIS behöver byta så fort ett lag har röda inslag. Är dom osportsliga kan bortalaget vägra eller ”glömma”.

 20. Pig –> det går ej att förklara varför det är svårt. Jag har haft folk som på riktigt blivit arga på mig för att jag ej ser skillnad på Fifa och riktiga matcher. Jag hoppas verkligen att det blir en diskussion angående detta. Det handlar dessutom inte bara om hur svåra färger är att se skillnad på, för skillnad ser jag. Men när de sätts i rörelse blir det konstigt. Typ som gul och röd, skitlätt.. men i fotboll med spelare som rör sig, skitsvårt. Har det ena laget ljust ställ ska de andra ha mörkt – som i NHL.

  Du har dock rätt i att shorts gör en jäkla skillnad. Men det är ofta GAIS möter lag som också har på sig vita shorts. Men det är ok om de skiljer i mitt fall för då finns det något som bryter, men sen är jag ju inte lika färgblind som bröderna Wede :D.